Tanulóknak

Miért érdemes a mi honlapunkon tanárt keresni?

Minőségre törekszünk!

Mivel lehetőség van a tanárok véleményezésére és értékelésére, nem csak távolság, vagy ár alapján, hanem hatékonyság szerint is választhatsz! Elolvashatod a tanárokhoz tartozó diákok véleményét és értékelését, így biztos lehetsz abban, hogy a legmegfelelőbb emberre találsz rá!

Bárkit keresel, itt gyorsan megtalálod!

Van, akinek a díj, van, akinek a távolság, van, akinek a minőség számít. Nálunk bármilyen szempont szerint kereshetsz, vagy akár kombinálhatod is azokat. Célunk, hogy minél gyorsabban megtaláld azokat a tanárokat, akik segíteni tudnak neked!

Értékelheted a tanárokat!

Nem csak kiválaszthatod, de véleményt is mondhatsz az oktatókról. Ezzel másoknak is segítesz, hiszen a jó tanárnak az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél, ha pedig nem ajánlasz valakit, azt is bátran megmondhatod!

 

Nem találsz a közeledben tanárt? Segítünk

Írd meg nekünk a korrepetalas.org@gmail.com e-mailcímre hogy mit és hol szeretnél tanulni, és mi megkeressük neked a legjobb tanárt a környéken.

 

Céljaink

  • Szeretnénk, ha minden diák és felnőtt, aki a tanulásban segítségre szorul, megfelelő oktatáshoz juthatna!
  • Szeretnénk, a legmegfelelőbb tanárt megtalálni neked!
  • Szeretnénk, ha elégedett ügyfelünk lennél!

Ha mindezzel egyetértesz, regisztrálj most, és kezd el a keresést, vagy oszd meg velünk véleményed!

 

Használt tankönyvek eladása, vétele

Ha van olyan könyved, amit már nem használsz és csak a polcon porosodik, add el! A mi oldalunkra ingyen és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül felteheted használt könyvedet, hogy aztán valaki más megvegye tőled. Ehhez mindössze regisztrálnod kell, és már mehet is a könyvkereskedés. Oszd meg facebookon, vagy ajánld ismerőseidnek, hogy minél hamarabb értékké váljon, ami eddig haszontalan volt.

 

Fizetési feltételek

Figyelem! A honlap használata teljesen ingyenes! Fizetned csak akkor kell, ha szeretnéd kiemelni hirdetése(i)det!

Nagyobb összegben történő befizetéssel rengeteg pénzt takaríthatsz meg! Az alábbi táblázatban összeírtuk a honlapon való megjelenés kedvezményes díjait, de van egy jó hírünk... ha hosszabb kiemelést választasz, további kedvezményeket kaphatsz! Regisztrációdat és hirdetésedet a kiemelés lejárta után sem fogjuk törölni, ugyanúgy beléphetsz, ahogy mások, megjelensz a keresési találatok között, ahogy mások, csak nem kiemelten és nem az első helyen...

 

Ebben a táblázatban összefoglaltuk, hogy milyen értékekben vásárolhatsz krediteket:

 Kredtivásárlás 
 Befizetett összeg  Kredit érték Megtakarítás
2 000 Ft 200 0%
5 000 Ft 600 17%
10 000 Ft 1500 33%

Figyelj az ajándékra!

 

Ebben a táblázatban pedig azt láthatod, hogy a hosszabbidejű kiemelés milyen megtakarítást eredményez neked:

 Albérlet Kiemelés 
 Kiemelés ideje  díj (kredit) Megtakarítás
 1 hét kiemelés  50 0%
 2 hét kiemelés  90 10%
 5 hét kiemelés  160 20%

 

 Képzések kiemelése 
 Kiemelés ideje  díj (kredit) Megtakarítás
 1 hét kiemelés  100 0%
 2 hét kiemelés  180 10%
 5 hét kiemelés  320 20%

Mindez azt jelenti, hogy a legnagyobb összegű befizetéssel 45 héten keresztül 57%-kal olcsóbban hirdethetsz nálunk, mint az alapdíj... Hogy miért? Mert nekünk az elégedett ügyfél a legfontosabb ajánlólevél!

 

A díjat az alábbi módon tudod befizetni:

Átutalással:        Kedvezményezett neve: Bőhl Attila

Számlavezető bank: AXA Bank

Bankszámlaszám: 17000019-12064438

A díj befizetéséről szóló elektronikus számlát 3 napon belül eljuttatjuk hozzád e-mailben.

 

Töltsd le a tanárok által összeállított segédanyagokat!

Ha regisztrálsz oldalunkon, automatikusan hozzájutsz olyan jegyzetekhez és a tanulást elősegítő segédanyagokhoz, melyet profi tanárok állítottak össze, így biztos lehetsz abban, hogy hasznodra válik. Biztosan hihetetlen, de ehhez a regisztráción kívül szintén nem kell tenned semmit, mert teljesen ingyenes.

 

Tölts fel Képzést!

Szeretnél egy képzésre jelentkezni, de nem akarsz egyedül menni? Töltsd fel oldalunkra! Nem kell mást hozzá, mint hogy a profilodban a képzések menüpontnál feltöltöd a képzés adatait, esetleg kiemeled a hirdetést, megosztod facebookon és már jöhetnek is a jelentkezők!

 

Hirdesd meg az Albérletedet!

Gyorsan ki akarod adni az albérletedet? Kattints a profilodban az albérletek menüpontjára, töltsd fel az adatokat, és máris megjelenhetsz a térképes keresőnkben. A megjelenésért nem kell fizetned, csak ha szerenéd kiemelni, hogy kitűnj a többi hirdető közül!

 

Értékeld a tanárod!

Ha már van olyan oktató az honlapon, aki tanított téged, értékelheted. Az értékelés névtelen ugyan, de csak regisztrált tagoknak van lehetőségük rá! Sokat segítesz másoknak azzal, ha elmondod véleményedet!

 

Hogyan tovább?

Nos, ha megtetszett a honlapunk, és szívesen kiaknáznád a profi csapatunk nyújtotta lehetőségeket csak regisztrálj, keress rá, tölts le, mondj véleményt, adj el! Ha elakadtál a honlap használatában, csak vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GYIK).