Tanároknak

Miért érdemes tanárként a mi honlapunkon regisztrálnod?

Már az első órán megtérül a befektetés!

A honlap használata teljesen ingyenes! Fizetned csak akkor kell, ha szeretnéd kiemelni hirdetése(i)det!

Kiemelési díjaink is olyan olcsók, hogy már az első órával visszakapod az árát, a többi pedig tiszta haszon. Nem hiszed? Nézd meg a fizetési feltételeket! Hihetetlen? Pedig nálunk nincsenek rejtett költségek! A tanítással kapcsolatos adataid korlátlanul elérhetők lesznek a weboldalon, és bármikor módosíthatod őket. Korlátlan a megadható tárgyak száma, nem számolunk fel értük külön díjat. Bemutatkozó szöveget, fényképet, vagy akár videót is feltölthetsz, profilodat egyéniségedhez igazíthatod.

Kiemelten díjazzuk a hűséget.

Minél hosszabb ideje vagy az előfizetőnk, annál nagyobb kedvezményt kaphatsz! Figyeld a facebook oldalunkat és iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a kedvezményekről, akciókról. Mert mi becsüljük azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal!

Neked dolgozunk!

Ha már az előfizetőnk vagy, olyan lehetőségeket nyújtunk, melyekkel garantált a siker. Facebook megjelenés, kiemelt hirdetések, térképes találati lista... Kiemelt figyelmet fordítunk a hirdetésekre, hogy minél többen meglátogassák az oldaladat. Internetes megjelenés, Google Adwords hirdetések; apróhirdető oldalak, linkgyűjteményekben való megjelenés. Ha van még ötleted írd meg nekünk! Miért csináljuk ezt? Mert az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél!

Nem hagyunk magadra!

Elakadtál a honlap használatában? Problémád van valamelyik felhasználóval? Legyen az hirdetéssel, etikával, tananyaggal, vagy honlap használattal kapcsolatos a kérdésed, készséggel állunk rendelkezésedre.

 

 100%-os nyugalom garancia

Ha a fenti lehetőségek még mindig nem győztek meg, akkor most figyelj! 100%-os nyugalom garanciát nyújtunk neked! Hogy ez mit jelent? Nos, mi mindent megteszünk azért, hogy a környékeden élő tanulók figyelmébe ajánljunk téged, és minél hamarabb jelentkezzenek hozzád. A legjobb szándékaink ellenére mégis megeshet, hogy csalódott vagy, mert nem jött olyan gyorsan az első érdeklődő mint vártad, a jelentkező tanuló nem lett visszajáró diákod, stb, stb.

Bár mi csak közvetítünk a tanárok és a tanulók között, mégis felelősséget érzünk irántad. Ezért minden olyan esetben, amikor úgy érzed, a pénzedért nem kaptad meg a megfelelő ellenszolgáltatást, a havidíjat teljes egészében visszatérítjük, ha a panaszodat a befizetést követő három héten belül elküldöd nekünk.

Mondhatnánk, hogy nem kérdezzük meg, miért kéred vissza a pénzed, de mégis megtesszük, mert azt szeretnénk, hogy a jövőben ne legyen hasonló kellemetlen tapasztalatod, sem neked, sem a többi tagunknak.

 

Teachers Wanted - Menj biztosra

Magyarországon egyedülálló módon, elsőként vezettük be a diákok számára azt a lehetőséget hogy megmondhassák milyen tanárt keresnek nálunk. Ezeket a kéréseket mindig közzétesszük az oldalunkon, így ezt a felhívást látva biztos lehetsz abban, hogy ha a város és a tantárgy egybeesik azzal amit tanítasz, akkor regisztráció után már biztos hogy meglesz rögtön az első tanítványod is!

 

 

 

Céljaink

  • Szeretnénk, ha minden diák és felnőtt, aki a tanulásban segítségre szorul, megfelelő oktatáshoz juthatna.
  • Szeretnénk, ha a tehetséges emberek kamatoztathatnák tudásukat, kereset kiegészítéshez, vagy éppen megélhetéshez jutnának.
  • Szeretnénk, ha elégedett ügyfelünk lennél.

Ha szeretnél közénk tartozni, regisztrálj most, és kamatoztasd tudásodat!

 

Street View

Az oldal egyik leglátványosabb szolgáltatása a Google Street View-t. Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani ahhoz, hogy ezt a lehetőséget minél jobban ki tudjátok használni.

A Profilod alatt lehetőséged van az órák helyszínének megadására. Itt minimum a várost be kell jelölnöd ahhoz, hogy a keresőben megjelenj. A teljes cím megadása nem kötelező, de akkor sok más emberrel közösen az általad megadott település kellős közepén jelöl meg a térkép.

Ha kitöltötted a címet, akkor kattints a "Cím keresése a térképen" feliratra. Ha mindent jól csináltál, bejelöli a térképen a helyszínt. Ha a térkép nem a pontos helyszínt jelöli, akkor a jelölő mozgatásával tudsz rajta módosítani. (Ha a képre kattinthatsz, akkor láthatod, hogy a gyakorlatban hogyan történnek a lépések.)

Cím megadása

És akkor most jöjjön a Street View! A térképen a vezérlő panelben találsz egy kis figurát. Ha ezt a figurát az egérrel a térképre ráhúzod, akkor az utcanézetbe kerülsz, ahol a kis jelölő tüske mozgatásával tovább tudod pontosítani, hogy hová kell jönnie a diákoknak. Így biztos lehetsz abban, hogy odatalálnak majd a helyszínre.

Átkapcsolás Street View nézetre   Pontosítás a Street View-val

 

Fizetési feltételek

Figyelem! A honlap használata teljesen ingyenes! Fizetned csak akkor kell, ha szeretnéd kiemelni hirdetése(i)det!

Nagyobb összegben történő befizetéssel rengeteg pénzt takaríthatsz meg! Az alábbi táblázatban összeírtuk a honlapon való megjelenés kedvezményes díjait, de van egy jó hírünk... ha hosszabb kiemelést választasz, további kedvezményeket kaphatsz! Regisztrációdat és hirdetésedet a kiemelés lejárta után sem fogjuk törölni, ugyanúgy beléphetsz, ahogy mások, megjelensz a keresési találatok között, ahogy mások, csak nem kiemelten és nem az első helyen...

 

Ebben a táblázatban összefoglaltuk, hogy milyen értékekben vásárolhatsz krediteket:

 Kredtivásárlás 
 Befizetett összeg  Kredit érték Megtakarítás
2 000 Ft 200 0%
5 000 Ft 600 17%
10 000 Ft 1500 33%

Figyelj az ajándékra!

 

Ebben a táblázatban pedig azt láthatod, hogy a hosszabbidejű kiemelés milyen megtakarítást eredményez neked:

 Profil és Albérlet Kiemelés
 Kiemelés ideje  díj (kredit) Megtakarítás
 1 hét kiemelés  50 0%
 2 hét kiemelés  90 10%
 5 hét kiemelés  160 20%

 

 Képzések kiemelése 
 Kiemelés ideje  díj (kredit) Megtakarítás
 1 hét kiemelés  100 0%
 2 hét kiemelés  180 10%
 5 hét kiemelés  320 20%

Mindez azt jelenti, hogy a legnagyobb összegű befizetéssel 45 héten keresztül 57%-kal olcsóbban hirdethetsz nálunk, mint az alapdíj... Hogy miért? Mert nekünk az elégedett ügyfél a legfontosabb ajánlólevél!

 

A díjat az alábbi módon tudod befizetni:

Átutalással:      Kedvezményezett neve: Bőhl Attila

Számlavezető bank: AXA Bank

Bankszámlaszám: 17000019-12064438

A díj befizetéséről szóló elektronikus számlát 3 napon belül eljuttatjuk hozzád e-mailben.

 

Tölts fel saját jegyzeteket!

Ha van olyan segédanyagod, amit szívesen megosztanál a diákokkal, ne habozz! Minél több saját segédanyagot töltesz fel, annál többen fognak keresni téged, hiszen hasznos segítség vagy. Ezeket a feltöltött fájlokat csak regisztrált diákok tölthetik le, így biztos lehetsz abba, hogy komoly érdeklődők állnak mögötte. Meglátod hamarosan a megkereséseid száma is megugrik!

 

Indíts Képzést!

Szeretnél képzést tartani és egyszerre több diákot oktatni? Nálunk ezt is megteheted! Nem kell mást hozzá, mint hogy a profilodban a képzések menüpontnál feltöltöd a képzés adatait, esetleg kiemeled a hirdetést, megosztod facebookon és már jöhetnek is a jelentkezők!

 

Hirdesd meg az Albérletedet!

Gyorsan ki akarod adni az albérletedet? Kattints a profilodban az albérletek menüpontjára, töltsd fel az adatokat, és máris megjelenhetsz a térképes keresőnkben. A megjelenésért nem kell fizetned, csak ha szerenéd kiemelni, hogy kitűnj a többi hirdető közül!

 

Állást keresel?

Mi ebben is segítünk! Folyamatosan frissülő adatbázisunkkal igyekszünk azon lenni, hogy ha új tanári állást keresel, akkor megtaláld a helyed. Persze ha tudsz olyan megüresedett helyet, amit szeretnél mások figyelmébe ajánlani, szívesen vesszük, ha megosztod velünk. Elég egy e-mailben elküldened a főbb paramétereket, és mi megjelentetjük honlapunkon.

 

Hogyan tovább?

Nos, ha megtetszett az ajánlatunk, és szívesen kiaknáznád a profi csapatunk nyújtotta lehetőségeket csak regisztrálj, és gyűjts be minél több diákot magadnak. Ha sokan értékelnek, és jó minősítést kapsz, kiemelünk, így még többen fognak megkeresni. Csak győzd idővel! Ha elakadtál a honlap használatában, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GYIK).

 

Hogyan népszerűsítsd magad? (Tippek és trükkök)

Oldalunk jelenlegi látogatottsága már önmagában biztosíték arra, hogy rövidesen saját magándiákjaid lesznek. Most szeretnénk néhány olyan trükköt megosztani veled, amivel még hatékonyabbá teheted a hirdetésed működést. Mindössze néhány percet vesznek igénybe, mégis megsokszorozod az esélyeidet.  

Az első és legfontosabb, hogy írj egy jó bemutatkozó szöveget. A leírásod lehetőleg legyen egyedi, akár vicces, a lényeg, hogy tűnj ki a többiek közül. Mindenképpen mutasd be a végzettségedet, tapasztalataidat, eddig elért eredményeidet, vagy éppen a hatékony tanítási módszereidet.

Tölts fel egy jó fotót magadról. Tapasztalatunk szerint sokkal több megkeresést kapnak a fotóval rendelkező hirdetők. Emelkedj ki a tömegből!

Adj meg telefonszámot is, ne csak e-mail címet.

Érdemes árat megadni. Tapasztalatunk az, hogy két tanár közül azt hívják fel előbb, aki árat is megadott (persze csak ha nem túl elrugaszkodott az összeg…).

Küld meg bemutatkozó anyagodat e-mailben, és feltöltjük a facebook oldalunkra, így több százan fogják látni mindjárt az első nap.

Oszd meg magad a facebook oldaladon és egyéb közösségi portálokon. Egyszerűen csak másold be a profilod linkjét a bejegyzésedbe, írj hozzá pár sort, hívd fel az ismerőseid figyelmét magadra. Kérd meg őket, hogy terjesszék az ismerősök között is, így vírusszerű terjedést idézhetsz elő. Ne lepődj meg, ha már holnap este keresni fognak leendő diákjaid...

Tölts fel segédanyagokat és ajánld a tanulóidnak. Sok tanulónak segítenek a minták, rávezető anyagok, amivel javíthatod a megítélésedet. Jól jön ez a véleményezésekkor!

Mindképpen vegyél fel a listából legalább egy várost vagy kerületet, ahol tanítasz, még akkor is, ha nem mégy házhoz, különben nem jelenik meg a hirdetésed (így van megszerkesztve a honlap). Ha egyetlen tantárgy sincs felvéve, akkor sem jelenik meg a hirdetésed. Módosítás után mindig érdemes leellenőrizni a hirdetésedet, megnézni az adatlapodat, mintha tanárt keresnél.

Gondolkodj a tanárt keresők fejével! Ha Te tanárt keresnél, magadat választanád?