Mondd el!

Saját véleményed van az oktatásról? Írd le nekünk, ajándékot kapsz cserébe!

 

A feladat:

Olyan hasznos, mások számára is érdekes cikkeket várunk, melyek felkeltik olvasónk figyelmét és kapcsolódnak az oldal témájához. Írhatsz saját iskolai élményről, korrepetálás tapasztalatról, vagy ossz meg tanulási, tanítási tippeket velünk. Küldj be kritikát az oktatási rendszerről, vagy készíts egy igazi komoly szakmai anyagot. Bármi jöhet, ami a tanulással, tanítással, iskolával kapcsolatos, csak csináld meg nívósra, hogy élmény legyen olvasni. Ha készen vagy, küld el nekünk a korrepetalas.org@gmail.com címre doc, docx vagy más szöveg formátumban. Ha tetszik az anyag, amit beküldtél, máris feltesszük az oldalunkra!

 

Mit kapsz ezért?

Ha tetszik a beküldött anyag, kitesszük az oldalunkra hírként és máris tiéd a fix 10 kredit!

Miután felkerült a cikk az oldalra, kerek egy hétig figyeljük a látogatottságot. Ha sikerült megragadnod az olvasók figyelmét, és az irományod 1 hét alatt eléri az 1.000 lájkolót, máris tiéd a további 50 kredit!

És most jön a fődíj! Ha 1 hét alatt 5.000 lájkot érsz el, akkor tiéd az elérhető legmagasabb jutalom: 500 kredit, amit arra költesz nálunk, amire csak akarsz!

 

Ha érzel magadban elég elszántságot és szívesen megcsillogtatnád írói vénádat, ne habozz tovább, küld be azonnal írásodat!