Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok használt könyvet feltölteni?

Ahhoz, hogy használt könyveidet eladhasd, először regisztrálnod kell magad. Ha ezt megtetted, a belépést követően azonnal lehetőséged nyílik a könyvek feltöltésére egy egyszerű adminisztrációs lap segítségével. Ha elakadtál, csak szólj nekünk a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén.


Hogyan tudok segédanyagot le- vagy feltölteni?

Ahhoz, hogy a tanárok segédanyagait letölthesd, először regisztrálnod kell magad. Ha ezt megtetted, a belépést követően azonnal lehetőséged nyílik az adott tanár által felöltött segédanyagok letöltésére.

Segédanyagot feltölteni csak tanárként regisztrált tagoknak van jogosultságuk.

Ha elakadtál, csak szólj nekünk a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén.


Kapok számlát?

Igen. A díj befizetéséről szóló számlát 3 napon belül eljuttatjuk neked az általad megadott e-mailcímre. Fontos, hogy a befizetéssel egyben igazolod azt is, hogy fogadod és fogadni tudod az általunk kiállított digitális számlákat, valamint a digitális számlák törvényben előírt megőrzéséről gondoskodsz. 


Kell fizetni?

Mindjárt az elején szeretnénk kiemelni, hogy a honlap használata teljesen ingyenes! Csak akkor kell fizetned, ha szeretnéd kiemelni a hirdetéseidet. Az erről szóló részletes információkat a Tanároknak/Tanulóknak menüpontokban olvashatod el.


Mi az a 100%-os nyugalom garancia, és hogyan működik?

Mi mindent megteszünk azért, hogy a környékeden élő tanulók figyelmébe ajánljunk téged, és minél hamarabb jelentkezzenek hozzád. A legjobb szándékaink ellenére mégis megeshet, hogy csalódott vagy, mert nem jött olyan gyorsan az első érdeklődő mint vártad, a jelentkező tanuló nem lett visszajáró diákod, stb, stb.

Bár mi csak közvetítünk a tanárok és a tanulók között, mégis felelősséget érzünk irántad. Ezért minden olyan esetben, amikor úgy érzed, a pénzedért nem kaptad meg a megfelelő ellenszolgáltatást, a havidíjat teljes egészében visszatérítjük, ha a panaszodat a befizetést követő három héten belül elküldöd nekünk.

Mondhatnánk, hogy nem kérdezzük meg, miért kéred vissza a pénzed, de mégis megtesszük, mert azt szeretnénk, hogy a jövőben ne legyen hasonló kellemetlen tapasztalatod, sem neked, sem a többi tagunknak.

Ha élni kívánsz a 100%-os nyugalom garanciával, csak írj nekünk egy e-mailt indoklással együtt a befizetésedtől számított három héten belül, és visszatérítjük az első havi díjadat.